GEMBLENGAN ILMU HAQ OGOS 2018

GEMBLENGAN ILMU HAQ OGOS 2018

Kepada yang mencari jalan pulang, kepada ahli tariqah daripada aliran mana sekalipun yang berpuluh tahun masih ditakuk lama,kepada pengamal ilmu kebatinan yang mahu meningkatkan level spiritualnya, kepada ustaz ustazah yang sudah puluhan tahun di jalan syariat semata-mata, kepada perawat yang mahu lebih maju dlm bidang perawatan, kepada pendekar yang mahu menyejukkan, mengawal,menyelami hakikat amalan 'panasnya' selama ini, kepada orang awam yang mahu memulakan langkah perjalanan dan sesiapa juga drp Umat Muhamamad sollallahualaihi wassalam saya bukakan pakej Gemblengan Ilmu Haq yg terdiri drp 4 Keilmuan Kubro khusus sy buka bulan Ogos sahaja sempena kemerdekaan Tanah Air Malaysia.

GEMBLENGAN NURUN NURBUWWAH (NN DAN INTI NURUN NUBUWWAH(INN). Sedikit info NN adalah Doa Nurun Nubuwwah namun di sana ada cara bagaimana kita dapat beramal dengannya secara tepat dan jitu. Tanpa mengambil Rahsia Amalan khasiatnya yg banyak itu tak tertumpah buat anda. INN pula adalah kata-kata pamungkas sirr hakikat Nurun Nubuwwah ibarat ibu atau kunci Nurun Nubuwwah. Dengan menguasainya maka ia saling lengkap melengkapi pd akhirnya membuka jutaan khasiat dan fadhilat zahir dan batin hakikat Nurun Nurbuwwah itu sama ada dlm kitab atau yg tiada dlm kitab.

GEMBLENGAN NUR MUHAMMAD berasaskan kepada satu zikir Nur Muhammad yang mengandungi asma Allah dan rangkap kata yg dpt membuka gerbang spiritual anda. Amalannya ringkan dan pendek cukup di jazamkan pada hari Isnin selepas Asar hingga sebelum maghrib. Ia suatu keilmuan aliran musyahadah yg sangat langka namun mempunyai jutaan fadhilah yang ajaib yg tak dpt saya senaraikan di sini. Keilmuan ini jika dibawa dgn hak maka menjadi penyebab mati yg baik, terbukanya kashaf makrifatbillah, ilmu tanpa belajar, kefahaman para nabi dan malaikat dsb.

GEMBLENGAN ILMU PELEPAS NAZAK yang terdiri drp 3 Patah kata sahaja jika diamalkan memudahkan sakaratulmaut anda dgn izin rahmat kasih sayang Allah dan dpt anda bantu pula sesiapa yg susah mati sebab apapun spt sebab pemakaian ilmu hitam dsb maka dgn membisikkan 3 Patah Kata ini dgn izin Allah roh yg tersangkut tu dpt dilepaskan.

TIGA ilmu ini saya satukan dlm Pakej Istimewa Ilmu Haq promosi Ogos 2018. In sya Allah.

Kaedah Belajar
1. Berhadapan dgn saya
2. Minima 1 hari 1 malam
3. Bermahar

Berminat sila what apps 013 642 1228 Al faqir ustaz ali.

Subscribe to receive free email updates: