Gemblengan Luarbiasa Buka Mata Batin Raga Sukma Terus Praktis Tanpa Gagal

Gemblengan ilmu yg baik dan sempurna itu bukan sahaja krn ilmunya sepuh dan tua, tetapi kerana bimbingan sang gurunya yg mantap luar biasa dan berseni tinggi. Spiritual adh biasan dan pantulan kenyataan daripada kebenaran yg berada dalam diri manusia. Ia adalah mahakarya Ilahi yang sangat misterius terhijab kukuh yg hanya rahsianya dpt ditemui bagi sang pencari.  Spiritual bukan karya rekacipta manusia dan makhluk. Tugas membuka menggembleng dan memimpin murid tiadalah semudah mengunyah kacang. Sang guru harus menyelami jauh ke dasar rohani murid menguak tabir2 yg menutupi kebatilan2 yg bersarang diseluruh pelusuk jiwanya. Sang guru juga adakalanya laksana sang pencuci kotoran yg melekat di jiwa muridnya. Sang guru adakalanya laksana jamung yg menerangi perjalanan muridnya. Sang guru adakalanya menjadi 'penolong' dlm saat genting dgn seizin Allah Ta'ala. Betapa banyaknya fungsi sang guru yg tak diketahui umum. Bukan sekadar bicara mulut semata. Bicara akan hilang mengikut aliran waktu. Kata2 akan hilang. Yg ujud adh spiritual.

Sang guru spiritual bukan nabi dan rasul tetapi mereka mewarisi mengemban tugas nabi dan rasul. Sang guru bukan Tuhan tetapi Sang Guru membimbing muridnya kpd Tuhannya.

#######

Rahsia Nadi Emas

Dgn Kunci Pembukanya anda dpt ke dimensi lain dlm hitungan saat. Program minda dan spiritual,pembersihan,pembukaan dan pengisian keilmuan dlm hitungan saat. Teknik ni mengaplikasikan teknik hipnosis-minda-spiritual-asma kunci pembukanya. Sesuatu bagi yg dah bljr byk ilmu batin tp dah lelah bljr wirid puasa dll. Sesuai bg pesakit yg sudah lama. Sesuai bagi mrk yg mahu 'menjengah' dimensi alam sebelah. Raga sukma, kembara sukma secara real. Teknik inilah disebut org sbg teknik tidur, diguna dibawa oleh Tok Awang Ngah, Profesor Muchtar Lintang dll lagi. Tapi itu mungkin kaedahnya beza tapi natijahnya sama. Dan byk lagi.

Nak belahar keilmuan ini ada dlm silibus baharu Gemblengan Keilmuan yg sy ajar mulai bulan Mac 2018. Alumni pula yg ambil program tahap tinggi dan guru khalifah blh bljr.  Manakala yg ambil tahap asas blh merasa pglmn Di Nadi Emas kan.

Selamat sukses dan jaya selalu
Ust Ali
Telefon dan what apps
013 642 1228

#######

Semasa lelaku pengisian Minyak Pembangkitan Spiritual, Allah berikan rasa dingin seperti ais pada tapak tangan saya ketika mengenggam botolnya.Ayam berkokok bersahut sahutan. Angin dingin berhembus ke langsir jendela yg terbuka luas. Sinaran temaram bintang gemintang melimpah ke dalam bilik khusus ritual. Pun begitu cahaya yg menerangi batini terlalu indah dan sakral. Turun ketenangan luar biasa....semasa Tafakur Sunan Kalijaga... Ah cukuplah sekadar itu... Kalau diteruskan menimbulkan fitnah drp org2 jahil dan dengki. Apa yang pasti Allah Maha Berkuasa atas tiap-tiap sesuatu. Salam Jumaat.

Masih dibuka Gemblengan Ilmu Ghoib dan Mukasyafah di Gunung Jerai pada 22 hingga 25 Mac 2018. Daftar terus di talian 013 642 1228.

Subscribe to receive free email updates: